Invisible Parking Fortification Vechten by Marcel Eekhout

Marcel Eekhout Reveals The Invisible Parking Fortification Vechten Parkinglot and Entrance National Museum

Marcel Eekhout, the thinktank behind the award winning project Invisible parking fortification Vechten - Parkinglot and entrance national museum by Marcel Eekhout illustrates, This is the entrence to the new national museum of the Dutch Waterline in fortification Vechten. It is an unique carpark for 250 cars and 100 bicycles that is invisible when there are no cars. It looks like a meadow with concreet anti-tank elements and stork nests. When the cars are parked the fortrace and concrete bunkers are accentuated bij sightlines. It is a cradle to cradle entrance. The parkingplace can, without any problem be eliminated and materials can be reused. The walking path is made of concrete without cement. The grasstiles are made with 50% old concrete..

Invisible Parking Fortification Vechten by Marcel Eekhout Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26475

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Headlines homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Headlines - design-headlines.com - All Articles