Residential Space/Multi Level by Hua Cheng & Hsian-li Lo

Hua Cheng & Hsian-li Lo Portrays The Transition Luminos View Residential Space/Multi Level

Hua Cheng & Hsian-Li Lo , the lead designer of the awarded work Residential Space / Multi Level by Hua Cheng & Hsian-Li Lo demonstrates, The staircase constitutes an unassuming vertical axis, a strong spatial support that connects open space with private space; its every angle draws in sunlight along a different vector. The irregularly carved-out rectangles give the light a more exquisite emotional expression and means of respiration. Our spatial illumination and basic design elements return you to the simple essence of living..

Residential Space/Multi Level by Hua Cheng & Hsian-li Lo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41481

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Headlines homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 Design Headlines - design-headlines.com - All Articles